Woning te koop: Oude Spaarneweg 18 2142EA Cruquius (2024)

Laat u verrassen door deze eindwoning aan de Oude Spaarneweg in Cruquius, waarbij de waanzinnige tuin van 270 m2 en de daarbij behorende privacy u doen voelen alsof u buiten de randstad woont! Deze moderne en energiezuinige woning is gelegen op een perceel van 470m2, waarbij de tuin van meer dan 270m2 zorgt dat u onder de indruk zult raken. De woning is gelegen in een doodlopende straat, waarbij de oprit voor 2 auto's en de garage van 19m2 de kers op de taart zijn!

De oprit van de woning biedt ruimte voor het plaatsen van 2 auto's, aansluitend treft u de garage met elektrisch te bedienen opgaande garagedeur. Ideaal voor bergruimte, maar ook zeker voor de ZZP'er die klusruimte of opslag nodig heeft.

Middels de entree betreedt u de woning met toegang tot de meterkast, toilet, gestoffeerde trap naar de verdieping en de woonkamer met open keuken. Vanuit de hal ligt en een grijze tegelvoer(2020), voorzien van vloerverwarming, geheel doorgelegd over de begane grond.

Wat een ruimte en een licht! Dat is wat je zult ervaren als je de woonkamer binnenkomt. De woonkamer heeft een grijze tegelvloer en strak gestucte wanden en plafond met een lichte afwerking. De woonkamer is rechthoekig, heeft veel hoge ramen, een dubbel openslaande tuindeur naar de tuin, een stoere houtkachel en een zeer diepe inloopkast voor bergruimte! Verrassend aan de begane grond is de open doorgang naar de oorpronkeijke garage welke is omgetoverd naar extra woonruimte. Dit is de perfecte plek voor een extra tv-kamer, werkruimte of speelkamer! Deze kamer heeft net als de woonkamer een dubbele openslaande tuindeur naar de tuin, daarnaast zijn er in het plafond een 10-tal lichtspots aangebracht.

De keuken is in 2022 volledig vernieuwd en is een mooi verlengstuk van de woonkamer. De keuken is aan de voorzijde(met openslaand raam met rolluik) en heeft zandkleurige keukenkastje met een bijpassend aanrechtblad. Met recht is de keuken zeer compleet te noemen dit door de aanwezigheid van de koelkast, diepvries, vaatwasser, Boretti oven met 5-pits inductiekookplaat, rvs afzuigkap en rvs spoelbak met Quooker. Daarnaast heeft de keuken veel Veel bergruimte, door de aanwezigheid door de hoge en lage kastjes.

Middels de gestoffeerde trap komt u op de overloop met toegang met 4 slaapkamers, badkamer, toilet en technische ruimte met opstelling wasmachine en droger. Vanuit de overloop ligt de kurkvloer doorgelegd naar alle slaapkamers, ook op deze verdieping zijn alle wanden gestuukt. De 4 slaapkamers zijn respectievelijk 14,2m2/13,8m2/10,6m2 en 8,6m2 en hebben alle strakke wanden, 1 wand voorzien van een sierbehang en minimaal 1 draaikiep/openslaand raam, 3 slaapkamers hebben rolluiken. 2 slaapkamers hebben hoogte van ruim 4.1 meter, daarnaast heeft 1 slaapkamer aan de tuinzijde een kunststof dakkapel.

De badkamer is zeer compleet, dit door de aanwezigheid van de inloopdouche met zowel een regen- als handdouche, wit half vrijstaand bubbelbad, breed badkamermeubel met wastafel, grijze designradiator en vloerverwarming! De badkamer is volledig betegeld, dit in een combinatie van een grijze en houtlook tegel. Het plafond is gestuukt en tevens voorzien van een aantal lichtspots. De ventilatie wordt verzorgd door het aanwezige draaikiep raam, maar ook middels de mechanische ventilatie.

Het separate toilet is geheel betegeld, heeft een wit zwevend toilet en een wit fonteintje met zowel warm als koud water. Heel prettig is de ruime wasruimte op deze verdienig, hier treft u naast de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger ook de Intergas CV-ketel, mechanische ventilatie en de omvormer voor de 10 zonnepanelen.

Tuin
Een tuin waar je U tegen zegt! De tuin van 270m2 is opgedeeld in meerdere gedeeltes en meerdere terrassen om leuke zitjes te creëren, er is altijd wel een plek met zon of met schaduw te vinden! Er is veel vast groen, brede coniferen, flinke stukken gras, een heerlijke veranda en zelfs een kas en moestuin om uw eigen groente en fruit te oogsten! Over privacy niets te klagen, u zit in de zonovergoten tuin volledig vrij!
Op het perceel staat een garage van 19m2 met zowel een opgaande elektrische garagedeur en een loopdeur vanuit de tuin. Achter de garage staat ook nog een extra houten berging van 5m2 met een tank van 1.000 liter water voor de tuin!

Wat maakt deze woning zo bijzonder:
-Een ruim opgezette halfvrijstaande woning
-Zeer rustige locatie in een hofje omringd met leuke speelveldjes
-een rechthoekige woonkamer met een extra studeer- of tv-kamer
-Moderne keuken(2022) en badkamer(2021)
-In 2020 is de gehele woning gestuukt en zijn de vloeren vervangen
-Een oprit voor 2 auto's met aansluitend een garage

Woning te koop: Oude Spaarneweg 18 2142EA Cruquius (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated:

Views: 6461

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.